Langaton Ovikello Verkkovirta vastaanotin
Langaton Ovikello Verkkovirta vastaanotin

Langaton Ovikello Verkkovirta vastaanotin

Advante
39,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 3 - 5 työpäivää

Vastaanotin langattomaan ovikelloon. Lisävastaanotin langattomaan verkkovirtaovikelloon R H138LP-E. Vastaanotin tarvitsee painonapin tai liiketunnistimen toimiakseen. Ovikellon vastaanottimeen ei tarvita paristoja vaan vastaanotin laitetaan verkkovirtapistokkeeseen. Ovikellon ja painonapin yhteensaattamiseksi ei tarvitse tehdä erityisiä koodaus toimenpiteitä, vaan tuotteet löytävät automaattisesti toisensa kun ne halutaan liittää yhteen (ks. käyttöohje).

Vastaanotin kytketään pistokkeeseen. Varmistetaan, että vastaanotin ja painonappi tai liiketunnistin tunnistavat toisensa ja valitaan painonapista haluttu soittoääni. Tämän jälkeen painonappi tai liiketunnistin kiinnitetään haluttuun paikkaan ja ovikello on toimintavalmis.

Ovikellon toimintasäde on n.150m avoimessa tilassa, joten painonapin ja vastaanottimen asennuksessa tulee ottaa huomioon etäisyydet ja mahdolliset kiinteät esteet jotka voivat häiritä ovikellon toimintaa.

Langattomaan ovikelloon on mahdollista lisätä vastaanottimia ja painonappeja. Jokaiseen painonappiin on mahdollista lisätä eri soittoääni, jolloin on mahdollista tunnistaa esim. minkä oven painonappia on painettu.


Tuotetiedot  

  • toimintasäde avoimessa tilassa jopa 150m
  • vastaanottimessa kolme toimintoa:
        FLASH - vilkkuva ledivalo
        SOUND - pelkkä ääni
        FLASH & SOUND - vilkkuva ledivalo ja ääni 
  • voidaan lisätä vastaanottimia, painonappeja ja liiketunnistimia.  
  • pakkauksen sisältö: vastaanotin
Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua