Liike on auki arkisin klo 9:00 - 17:00.
Lauantaina ja sunnuntaina kiinni.
Yleensä olemme myös aattopäivinä kiinni, varmista aukiolo soittamalla meille.

Y-cam Protect hälytysjärjestelmä
Y-cam Protect hälytysjärjestelmä Y-cam Protect hälytysjärjestelmä Y-cam Protect hälytysjärjestelmä Y-cam Protect hälytysjärjestelmä

Y-cam Protect hälytysjärjestelmä

Y-Cam
Tuotetta rajoitettu erä.
199,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 3 - 5 työpäivää


HUOM HALVALLA! POISTUVA TUOTE EI VAIHTO EIKÄ PALAUTUSOIKEUTTA!

Y-cam Protect on erittäin helppokäyttöinen ja toimintavarma hälytysjärjestelmä. Järjestelmä koostuu keskusyksiköstä, langattomista antureista ja älypuhelimeen asennettavasta ohjelmasta. Lisäksi voit liittää samaan järjestelmään kaikki Y-cam -kameratuotteet. Näin käytössäsi on täydellinen kodin, toimiston tai mökin turvajärjestelmä! 

Hälytinjärjestelmä aktivoidaan älypuhelinsovelluksesta (hallittavissa useasta puhelimesta yhtäaikaa) tai langattomasta kaukosäätimestä. Hälytystilanteessa keskusyksikön sireeni lähtee päälle ja ohjelma hälyttää suoraan älypuhelimeen. Mikäli käytössäsi on Plus-palvelu, saat halutessasi myös tekstiviesti- tai soittohälytyksen. Tekstiviestihälytys saadaan yhtäaikaisesti useaan eri matkapuhelimeen. Soittohälytys voidaan myös ketjuttaa useaan puhelimeen. Jos pääkäyttäjä ei vastaa, puhelu kääntyy seuraavalle henkilölle. 

Voit liittää järjestelmään useita langattomia antureita. Tällä hetkellä saatavilla olevat anturit:

  • Langaton liiketunnistin, tunnistusalue 12m (1 kpl sis. pakkaukseen)
  • Langaton ovianturi (1 kpl sis. pakkaukseen)
  • Langaton kaukosäädin (1 kpl sis. pakkaukseen)

Erittäin helppo käyttöönotto

Hälytysjärjestelmän käyttöönotto on tehty erittäin helpoksi. Langattomat anturit liitetään järjestelmään mobiilisovelluksen avulla muutamassa sekunnissa. Anturit on helppo asentaa ja kiinnittää tarrakiinnityksen ansiosta.

Voit liittää yhteen keskusyksikköön jopa 32 anturia.

Toimintavarma

Y-cam Protect hälytysjärjestelmä kytketään Internet-yhteyteen verkkokaapelilla. Tämän lisäksi laitteessa on myös GSM-yhteys ja SIM-kortti, joka aktivoituu käyttöön maksullisessa Plus-versiossa.

Virransyöttö on myös varmistettu akulla – verkkovirran katketessa järjestelmä ilmoittaa siitä hälytyksellä ja toimii akun voimin useita tunteja.

Monipuoliset hälytykset

Hälytystilanteessa keskusyksikön sireeni lähtee päälle ja ohjelma hälyttää suoraan älypuhelimeen. Hälytystiedoissa näkyy myös anturi, josta hälytys on tullut.

Mikäli käytössäsi on Plus-palvelu, saat halutessasi myös tekstiviesti- tai soittohälytyksen. Järjestelmä aktivoidaan päälle ja poissa langattomasta kaukosäätimestä tai suoraan mobiilisovelluksesta.

Kuorisuojauksen ansiosta voit kytkeä pelkästään ovianturit päälle, jolloin liiketunnistimet ovat poissa päältä ja rakennuksen sisällä voidaan liikkua ilman hälytyksiä.

Liitä myös valvontakamerat hälytysjärjestelmään

Y-cam Protect hälytysjärjestelmä on täysin yhteensopiva Y-cam valvontakameroiden kanssa. Voit liittää valvontakameroita samaan järjestelmään – hälytyksen yhteydessä voit katsoa live-videota kohteesta äänen kera! 

Laajenna järjestelmää Plus-palvelun avulla

Maksullisen Plus-palvelun avulla saat hälytysjärjestelmään lisäominaisuuksia:

  • Tekstiviestihälytykset
  • Soittohälytykset
  • GSM-yhteyden ja tuplavarmistuksen
  • 30 päivän arkiston hälytystiedoille
Paino:
1200 g
Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet
-50%
Y-cam Protect kaukosäädin
12,45 € 24,90 €
-50%
Y-cam Protect liiketunnistin
14,95 € 29,90 €