Liike on auki arkisin klo 9:00 - 17:00.
Lauantaina ja sunnuntaina kiinni.
Yleensä olemme myös aattopäivinä kiinni, varmista aukiolo soittamalla meille.

Kestävyyttä, vaivattomuutta ja pitkän patentin tuomaa turvaa.              

ABLOY EASY nostaa mekaanisen lukituksen jälleen uudelle tasolle. Se tarjoaa uudenlaista sujuvuutta, mutkattomuutta ja turvaa arkeen. Sen lisäksi, että EASY-avain istuu täydellisesti käteen, sitä on myös yksinkertaisesti miellyttävä käyttää. Selkeälinjainen ABLOY EASY on syntynyt rakkaudesta siihen, minkä parhaiten osaamme. Se on viimeisin taidonnäytteemme, jossa vuonna 1907 syntynyt oivallus ainutlaatuisesta kiertyvien haittalevyjen periaatteesta on tuotu luontevaksi osaksi modernia mekaanista lukitusta. Kestävämpänä ja helppokäyttöisempänä kuin koskaan.

Kestävä ratkaisu

Mekaaninen lukitus on toimintavarma ja pitkäikäinen ratkaisu. Siinä ei ole riskiä vanhenevista elektronisista salauksista. EASY on suunniteltu kestämään sukupolvelta seuraavalle - myös kestävän kehityksen näkökulmasta. Niinpä sen materiaalit läpäisevät tiukimmatkin vaatimukset. Abloy myös kierrättää kaikki avainten ja lukkojen metalliosat uudelleenkäytettäväksi. 

Pitkän patentin turvaa vuoteen 2040    

Abloy on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä ja luottamuksen rakentaja. Maailmankuulu haittalevyteknologiamme on suunniteltu turvaamaan koteja ja omaisuutta muuttuvan maailman keskellä. ABLOY EASY tarjoaa todistettua kestävyyttä, helppokäyttöisyyttä ja pitkän patentin tuomaa turvaa jokaiselle.